Uncategorized

Kako ukrasiti dom za vjenčanje

Neka Vaš dan iz snova bude zapamćen po jedinstvenosti i ljepoti

Kućna vjenčanja mogu biti vrlo lijepa. To bi bila intimna postavka i pristupačna alternativa. Ako ste zabrinuti za ukrase i način na koji će sve izgledati za ovaj Vaš dan, donosimo Vam inpute i ideje koje će Vam pomoći da shvatite koliko je ovo planiranje zapravo jednostavno i manje zastrašujuće nego što ste zamislili.

Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir prije nego počnete ukrašavati. Prvo trebate napraviti plan. Neke stvari koje treba uzeti u obzir odnose se na prostor potreban za održavanje ceremonije, temu vjenčanja i paletu boja. Također biste trebali odlučiti hoće li vjenčanje biti zatvoreno ili na otvorenom. Također, odlučite se odmah u početku za jedan stil i provjerite jesu li sve pojedinosti u skladu s tom odlukom.

Sve u svemu, dekor će biti glamurozan. Ali morate znati gdje i kako skrenuti pažnju. Morate stvoriti niz žarišnih tačaka. Nekoliko primjera bilo bi: kamin ukrašen cvijećem i svjetlima;ukrašeni okoliš ili trijem. Za ostale prostore, ukrasi se moraju držati na minimumu.

Ako se odlučite za vjenčanje na otvorenom, trebate obratiti posebnu pozornost na rasvjetu. Drveće možete iskoristiti za postavljanje vrtnih svjetiljki, lampiona ili malih svjetiljke za romantični i sanjiv dodir. Što se tiče dekora, možete koristiti svježe cvijeće, a isto tako možete istaći cvjetove i biljke u koje već posjedujete unutar svog okoliša.

Nemojte zaboraviti personalizirati cijeli dekor. Čak i ako se sva vjenčanja uglavnom temelje na istim slasticama, trebali biste pronaći načine kako bi Vaše zaista bilo jedinstveno. Bilo bi lijepo da se svi osjećaju kao dio ovog velikog događaja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *